История

Повече от 1/4 милион инсталирани системи

От създаването си през 60-те години на миналия век, като подразделение на A.B. Dick Company до днешния си статус Videojet има зад гърба си цели 44 години на иновации, развойна дейност, производство и продажби на висококачествено маркиращо оборудване и консумативи за същото. Известна днес като Videojet Technologies Inc., фирмата предлага най-добрите решения за кодиране и маркиране, базирани на възможно най-широката гама технологии и се занимава с производството и доставката на висококачествено оборудване, консумативи и сервиз, създадени с идеята да предоставят максимална надеждност, ефективност, леснота за работа и минимална поддръжка. Предлаганите от Videojet мастиленоструйни принтери за големи и малки символи, лазерните маркиращи системи, термотрансферни принтери и етикетиращи устройства се използват за нанасяне на разнообразна информация като – срокове на годност, дати на производство, партиден номер, информация за смяната и оператора, а също така и за линейни или щрих кодове и двуизмерни, 2D кодове, върху, образно казано, всички възможни единични опаковки и групови, транспортни опаковки като кашони или палета.

С повече от 325,000 броя различни устройства, инсталирани в целия свят, Videojet разполага с повече 3,000 служители в 30 директни представителства, базирани в различни части на света. Във всички региони нашата световна търговска и сервизна мрежа предлага висококачествено обслужване на нашите клиенти.

Търговската част, сервизното обслужване, обучението, административно и техническо обезпечаване се осъществява от нашите директни представителства по цял свят, базирани в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Франция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания Швейцария и Великобритания, като само в Съединените Щати персонала ни ангажиран в продажбите и сервиза надхвърля 250 души. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва 150 дистрибутори и глобални ОЕМ и обслужва 135 страни по света.


За да се свържете с нас

Продажби и обслужване на клиенти: +359 2 9624010 / +359 888 617878