Recent Press Release

Новият термоструен принтер Videojet® 8510 за промишлено маркиране

Новият термоструен принтер Videojet® 8510 за промишлено маркиране

Удобен и компактен принтер със сензорен екран за максимално продължителна непрекъсната работа.

 Маркиратор 8510 термоструйный для маркировки

142784, Москва, бизнес-парк Румянцево, сграда 4, блок Е, 7-ми етаж – 7 август 2012.- Фирма Videojet Technologies Inc.,, водещ световен производител на оборудване, консумативи и аксесоари за печат, а също мастилено-струйно и лазерно маркиране за идентификация на продуктите, днес съобщи за пускането на пазара на мастилено-струйния принтер Videojet 8510. Термоструйният принтер 8510 дава възможност за лесна експлоатация и обслужване, максимално дълго време за работа без престои, благодарение на бързата и лесна смяна на печатещия модул. Моделът 8510 е много подходящ за маркиране на първични и вторични опаковки, а интерфейсът сензорен екран дава достъп до всички основни функции, чрез 5 или по-малко докосвания.

Мастилено-струйният принтер 8510 представлява ново ниво на удобство за операторите на промишлените мастилено-струйни принтери” – казва Кеси Робертсон, продуктов мениджър на Videojet за термично-струен печат. „С менюто на сензорния екран и предимствата на печатната технология с високо разрешение HP® нашите промишлени клиенти получават принтер, много лесен за използване и обслужване. Това улеснява процеса на обучение на оператора и повишава производителността на опаковъчната линия като цяло”.

Лесна експлоатация и обслужване

Моделът 8510 с интуитивно разбираем цветен сензорен екран 8,4 инча дава възможност на оператора бързо и лесно да проверява състоянието на принтера, текущите задания за печат, нивото на мастило в мастиления модул и други компоненти на производствената линия – и всичко това от главната страница. Функциите на сензорния екран са подобни на тези на изчислителните устройства, за това за оператора е удобно да използва графичния потребителски интерфейс, съдържащ прости елементи за управление на базата на пиктограми. Освен това, техническото обслужване на принтера Videojet 8510 се свежда само до почистване на печатещата глава в случаите на замърсяване и замяна на празната мастилена касета. Замяната на касетата отнема по-малко от минута, което позволява да се избегнат скъпоструващите престои, да се запази надеждността и повиши производителността.

Отстраняване на грешки при маркиране

Термоструйният принтер Videojet 8510 включва основните елементи на CLARiSUITE – софтуер за защита от грешки при маркиране, позволяващ да се повиши производителността и да се намали броя на субективните грешки при настройка на съобщенията. Благодарение на това, важната задача по създаване на съобщения се изнася извън производствения цех. Администратор може да напише правила за създаване на съобщения, което позволява на оператора да избере правилните данни за настройка на заданието за печат.

Удобно интегриране с опаковъчната линия и мащабиране.

Благодарение на компактния контролер и няколкото варианта на нископрофилни печатещи глави за принтер Videojet 8510, той може да бъде вграден в производствената линия даже в условия на ограничено пространство. С възможността да се използват на всяко място на линията от една до четири печатещи глави, операторите могат лесно да печатят съобщения с голяма височина или да добават необходимата информация в съобщенията.

Робертсон добава: „Videojet разбира изискванията, които се предявават към професионалното опаковане, в това число качество и точност на маркировката и проблемът с широките опаковъчни линии (производителност, време на непрекъсната работа и т.н.). Моделът 8510 е разработен за да реши подобни задачи, чрез максимално използване на предимствата на печатната технология HP и да оптимизира като цяло взаимодействието между оператор и принтер.

# # #

За Videojet

Videojet Technologies се явява водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.