Recent Press Release

Videojet® представя външна мастилена система за принтери Videojet Серия 1000

Videojet® представя външна мастилена система за принтери Videojet Серия 1000

Маркировка для металлических поверхностей и упаковки из пленки

Новият аксесоар за принтери Videojet Серия 1000 удължава времето на непрекъсната работа на предприятия с големи производствени обеми.

27 ноември 2012 г. — Videojet Technologies Inc., водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване и консумативи за идентифициране на продукти, обяви за пускане на петлитрова система за захранване с мастило с голям капацитет (Bulk Fluid System, BFS) за мастилено-струйни принтери Серия 1000. Външната мастилена система е идеална за големи обеми за маркиране, например надписване на бутилки, а също за линии, произвеждащи проводници, кабели и тръби.

„Новата външна мастилена система за захранване е създадена за клиенти със значителен обем на производство”, – казва Марк Брениг, регионален мениджър на Videojet по мастилено-струйни принтери. „Благодарение на по-рядкото заменяне на касетата се удължава времето на непрекъсната работа и се намалява намесата на оператор в работата на мастилено-струйните принтери, което повишава експлоатационната ефективност”.

Външната мастилена система Videojet представлява контейнер с голям капацитет с мастила и разредители, които лесно се интегрират с много мастилено-струйни принтери, в това число с: 1610, 1620, 1610DH, 1520. Новата външна мастилена система може да бъде поставена на всяко място в рамките на 1м от мастилено-струйния принтер. Благодарение на конструкцията с игла и мембрана, процедурата по зареждане с мастило е чиста и лесна. Системата за зареждане с мастило Smart CartridgeTM изключва грешки. След поставяне на касетата, принтерът може да чете информацията от вградения в нея микрочип за определяне на срока на годност на мастилото и неговата съвместимост с дадения принтер. Операторите на производствените линии се възползват от предимствата на външната мастилена система, изключваща риска от разливане или използване на неподходящи мастила.

Брениг допълва: „Ние знаем, че нашите клиенти се нуждаят от гаранция за продължителна непрекъсната работа на линиите. С новата външна мастилена система, клиентите които работят денонощно и седем дни в седмицата или на няколко смени, могат да удължат времето на непрекъсната работа между презарежданията с консумативи”.

За да научите повече за външната мастилена система за мастилено-струйни принтери Videojet Videojet Серия 1000 можете да се обърнете към http://www.videojet.com/bg/1000-ink-fluids.

# # #

За Videojet

Videojet Technologies e водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.