Recent Press Release

Videojet® представя лента с дължина 1200м. за термотрансферните принтери DataFlex® Plus.

Videojet® представя лента с дължина 1200м. за термотрансферните принтери DataFlex® Plus.

Дължината на новата лента удължава времето за непрекъсната работа, намалява броя операторски грешки и помага за рационалното използване на ресурсите.

142784, Москва, бизнес-парк Румянцево, сграда 4, блок Е, етаж 7 – 23.10.2012г.- Videojet Technologies Inc., водещ световен производител на оборудване, консумативи и аксесоари за маркиране на стоки с цел идентификация на продуктите, представя лента с дължина 1200 м за термотрансферните принтери DataFlex Plus. Лентата с по-голяма дължина увеличава времето за непрекъсната работа, намалява броя операторски грешки и ограничава ефекта от въздействието на околната среда. Увеличаването на стандартната дължина на лентата от 1 000 м с 20% удължава интервала за замяна на лентата, позволява да се печатат повече кодове с една ролка и удължава времето за работа на производствената линия.

 „Ние разработихме лента с по-голяма дължина в отговор на желанията на клиентите, които искат да оптимизират маркирането на опаковки с висока резолюзия” – казва Шираг Дуа, мениджър Videojet за термотрансферни принтери. „Лентата с по-голяма дължина намалява броя на престоите на линията, удължава времето за непрекъсната работа и повишава производителността. Също така, това позволява на клиентите по-рядко да поръчат консумативи и да намалят количеството отпадък”.

Ленти с по-голяма дължина  от 1200 м ще са налични за новите 53-мм принтери  DataFlex Plus, а също с дължина 700 м за новите 107-мм принтери DataFlex Plus. Разширеният софтуер вече е достъпен за новите модели принтери, позволявайки да се използва лента с по-голяма дължина и това дава и други предимства. За вече инсталираните принтери DataFlex Plus фирма Videojet предоставя обновления, които позволяват да се използват ленти с по-голяма дължина и новите функции.

Клиентът получава следните предимства.

  • Удължаване на времето за непрекъсната работа. С лентата с по-голяма дължина при нанасянето на надпис с височина 10 мм със скорост 100 опаковки в минута, може да се направят 19 000 отпечатъка повече с всяка лента, а продължителността на непрекъснатата работа се увеличава с 3,2 часа.
  • По-малко грешки. Благодарение на интелектуалните правила за избор на дата, вградени в софтуера на системите, администраторите могат да забранят отпечатването на определени дати ( например – празниците). Чрез USB порт може да се квлючи скенер, който да проверява точността на маркировката.
  • По-екологични. Новите ленти с по-голяма дължина създават по-малко отпадъци в сравление със стандартните ленти Videojet. Освен това, намаляването на броя на поставянията на лента позволява да се намали обема на производствени отпадъци и отрицателното им въздействие върху околната среда за сметка на намалените емисии на вредни газове от транспорт.

# # #

За Videojet

Videojet Technologies е водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet  се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.