Recent Press Release

Videojet представя нови мастила за термоструйните принтери Videojet 8510 и Wolke.

Videojet представя нови мастила за термоструйните принтери Videojet 8510 и Wolke.

Новые термочернила для автоклава - каплеструйные маркираторы

Черни бързосъхнещи мастила за непорести повърхности.

WOOD DALE, Ill. — 24 януари 2013 г. Videojet Technologies Inc., водещ световен производител на оборудване, консумативи и принадлежности за печат и лазерно маркиране с цел идентификация на продуктите, обяви за нови мастила за термоструйните принтери Videojet 8510. Черните мастила за непорести материали (WLK660072) бяха специално разработени за бързо изсъхване върху различни непорести материали.

«„На нашите клиенти са нужни не само качествени принтери, но и качествени мастила, които удовлетворяват техните нужди при маркиране. Черните мастила за непорести материали, използвани в термоструйните принтери ще помогнат на нашите клиенти от най-различни отрасли да нанесат надписи с отлично качество”. – казва Кейси Робертсон, продуктов мениджър на Videojet за термоструен печат.

Черни мастила за непорести материали – специални мастила на базата на разтворители, които бързо съхнат върху парафинов или лакиран картон, блистерни материали и няколко вида пластмаса. Освен това тези мастила са изключително устойчиви на светлина и вода, не променят цвета си, не се омазняват при нормални условия и след контакт с вода. Т.к. за печат с такива мастила се използва технологията HP, клиентите могат да очакват лесна експолатация и нескъпо обслужване.

Черните мастила за непорести материали съхнат бързо и демонстрират добра адхезия с редица материали, без да се ползват сушилни или да се наблюдава изменемие на материала. Те също така позволяват да се използва функцията за защита от грешки на принтерите Videojet 8510 в голям брой сфери на приложение. Черните мастила Videojet за непорести материали са подходящи за опаковки на хранителни продукти, средства за лична хигиена и други продукти, широко използващи кутии от восъчен картон и етикети. Тези мастила на основа разтворител, бързо изсъхващи върху блистерна опаковка ще бъдат особено полезни за производителите на фармацевтични продукти и хранителни добавки.

За получаване на допълнителна информация за новите мастила и термоструйни принтери Videojet 8510 посетете www.videojet.bg.

# # #

За Videojet

Videojet Technologiese водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.