Recent Press Release

Новият компактен принтер Videojet 8510 е разработен специално за нуждите на фармацевтичната и медико-биологична промишлености.

Новият компактен принтер Videojet 8510 е разработен специално за нуждите на фармацевтичната и медико-биологична промишлености.

Удобният термоструен принтер със сензорен екран обезпечава максимално време на непрекъсната работа.

142784, Москва, бизнес-парк Румянцево, сграда 4, блок Е, 7-и етаж — 7 август 2012 г. — Фирма Videojet Technologies Inc., водещ световен производител на оборудване, консумативи и принадлежности за печат и лазерно маркиране за идентификация на продуктите, обявява излизането на термоструйния принтер Videojet 8510, способен да реши уникални задачи за маркиране на фармацевтични и медико-биологични продукти. Компактният принтер Videojet 8510 с два пъти по-малко контролери, в сравнение с тези на конкуренцията, значително улеснява интегрирането с опаковъчни машини и линии. Интерфейсът на принтера Videojet 8510 с голям сензорен цветен екран с диагонал 8,4 инча и интуитивно-разбираемо меню улесняват експлоатацията му.

«Videojet 8510 – това е подобрен вариант на изключително успешния термоструен принтер”, – казва Крис Райли, продуктов мениджър на Videojet за фармацевтичните отрасли. Операторите получават всички предимства на модерния интерфейс, като лесна работа и бързо запознаване с основните производствени параметри.

Специален принтер за фармацевтичната промишленост

Моделът 8510 с интуитивно разбираем цветен сензорен екран 8,4 инча, позволява на оператора бързо и лесно да провери състоянието на принтера, текущите задания за печат, нивото на мастилото в касетата и други параметри на производствената линия – и всичко това от главната страница. Функциите на сензорния екран на 8510 повтарят изчислителните устройства, поради което за операторите е удобно да използват графичен потребителски интерфейс, съдържащ прости елементи за управление на базата на пиктограми. Освен това, техническото обслужване на 8510 се свежда до избъсване на печатащата глава в случаите на замърсяване и смяна на празната изразходена касета. Смяната на касетата отнема малко минути, което позволява да се избегнат скъпоструващи престои, да се запази работоспособността и да се повиши производителността.

Отстраняване на грешки при маркиране

Принтерът Videojet 8510 е разработен специално за маркиране на фармацевтични продукти, може да нанася серийни номера на високоскоростни линии. С документи за сертифициране на инсталираното оборудване/фунциониращо оборудване (IQ / OQ) принтерът Videojet 8510 е готов за сертифициране с цел опростяване на процеса по обезпечаване на съответствие с клиентските изисквания във фармацевтичната сфера.

Интегриране в опаковъчни линии и машини

Компактният контролер Videojet 8510 и няколко варианта низкопрофилни печатещи глави обезпечават бързото интегриране в опаковъчната линия и оборудване на други производители. Освен това, с вградените функции на web server в принтера Videojet 8510 е възможна навигация в меню с човеко-машинен интерфейс на клиентско компактно опаковъчно оборудване. Това улеснява процесите и пести ценно време на оператора.

Райли добавя: „Videojet разбира високите изисквания към маркирането във фармацевтичната промишленост. Принтерът Videojet 8510 е разработен специално за максимално използване на предимствата на HP технологиите и има гъвкав софтуер в своя клас. Принтерът Videojet 8510 обезпечава максимално време на непрекъсната работа, затова нашите клиенти могат да се съсредоточат върху операциите по опаковане и да достигнат максимална производителност”.

За получаване на подробна информация за темоструйния принтер Videojet 8510 посетете www.videojet.bg.

# # #

За Videojet

Videojet Technologies e водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.