Recent Press Release

Фирмата Baosheng Group максимално е увеличила времето на непрекъсната работа в трудни условия, с помощта на технологията Videojet

Фирмата Baosheng Group максимално е увеличила времето на непрекъсната работа в трудни условия, с помощта на технологията Videojet

Водещ китайски производител на кабели започна използването на мастилено-струйни принтери Videojet, което доведе до повишаване на надеждността и намаляване на разходите.

WOOD DALE, Ill. — 5 февруари 2013 г. — Videojet Technologies Inc., водещият световен производител на оборудване, консумативи и аксесоари за печат, а също мастилено-струйно и лазерно маркиране като част от идентификацията на продукти, обявява, че фирма Baosheng Group е удължила времето за непрекъсната работа и е повишила качеството на надписите, инсталирайки мастилено-струен принтер Videojet 1710 в своето голямо серийно производство в провинция Цзянсу, Китай.

Baosheng Group представлява водещ производител на кабели в Китай. Baosheng Group произвежда широк асортимент от комуникационни и универсални кабели, а също специални кабели за въгледобивната и корабостроителната промишлености. Компанията има 4 производствени линии, на които денонощно се произвежда 10м кабел в минута. В миналото фирма Baosheng е използвала 40 мастилено-струйни принтера от предишно поколение, но е имала проблени с четимостта на надписите на продукцията, които съдържат името на компанията-производител, модел на продукта, характеристики на кабела, размери, дата, напрежение, символ за ССС сертификат, кодове на оборудването и работна смяна.

 „Четимостта на маркировката и адхезията на мастилото са изключително важни за нашия бизнес, т.к. ние сме длъжни да гарантираме законодателно съответствие с нормативите на отраслъла. Освен това, предвид скоростите на нашите производствени линии, високите температури и външните условия е необходим принтер, който може стабилно да работи и гарантира производството”, – казва Ю Чао Ронг, технически директор в  Baosheng. „Всичко това ние открихме в мастилено-струйния принтер Videojet 1710. С принтерите 1710 ние можем без проблем да използваме всякакви мастила, включително пигментни и висококонтрастни. Мастилата много бързо изсъхват и притежават отлична адхезия, необходима за високите скорости на нашето производсво”.

Фирма Baosheng избира оборудване Videojet поради високата производителност, стабилната работа, приемливата цена и оперативната сервизна поддръжка. В условия на екстремна влажност и резки промени на температурата, много други мастилено-струйни принтери се запушват и започва зацапване с мастило, което води до големи закъснения на производствената линия. Мастилено-струйните принтери Videojet Серия 1000, включително модел 1710 са специално конструирани с печатащи глави CleanFlow и технология за захранване с мастило SmartCartridgeTM, за да нанасят четлив надпис при работа в тежки условия и да се избегне замърсяването с мастило.

 „Максимално продължителното време на безотказна работа на производствената линия – важен фактор, позволяващ да предложим на клиентите голям асортимент от продукти на приемливи цени. Конструкцията на принтера Videojet 1710 гарантира безпроблемна работа на нашите производствени линии”, – казва Чао Ронг. „Принтерът 1710 работи синхронизирано с нашите линии, помага да се достигнат поставените цели и значително намалява разходите”.

 „Работата в тежки производствени условия поставя на изпитание Baosheng оборудването. Затова Videojet се опитва да достави продукти с най-добро качество, за да може кленти като Baosheng да реализират максимално продължително време за непрекъсната работа, да намалят количеството брак и да избегнат зацапване с мастило”, – казва Марк Брениг, регионален мениджър на Videojet за мастилено-струйни принтери. „Ние се радваме да предложим мастилено-струйни принтери, които покриват строгите изисквания на Baosheng и помагат да се намалят производствените разходи”. След успешното монтиране на първия принтер Videojet 1710, фирма Baosheng закупува още 9 такива устройства и 9 принтера Videojet 1510.

Повече информация и свързани материали от библиотеката на Videojet, примери за приложение, брошури и ръководства за маркиране на проводници, кабели и тръби може да намерите на www.videojet.com/extrusion.

# # #

За Videojet

Videojet Technologies е водещ световен производител на маркиращо и етикетиращо оборудване. Мастилено-струйни, термотрансферни, лазерни и графични системи Videojet  се използват широко за нанасяне на променлива информация в различни отрасли на промишлеността. Повече от 275 000 маркиращи системи Videojet, намиращи се по целия свят, представляват най-доброто доказателство за неизменно високо качество и надеждност. Продажби, техническо обслужване, доставка на консумативи и обучение се осъществяват по целия свят, в това число в Австрия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Фрабция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Холандия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Испания, Швейцария, Турция и Великобритания; при това само в САЩ работят повече от 250 сътрудници в сферата на продажбите и сервиза. Дистрибуторската мрежа на Videojet включва повече от 175 дистрибутора и производители на оборудване в 135 страни по света.

© Videojet Technologies Inc., 2013 Всички права са защитени. Videojet и Uptime Peace of Mind представляват регистрирани търговски марки на фирма Videojet Technologies Inc.