Често задавани въпроси за пощенски кодове

Тук ще намерите отговори на следните въпроси:


Как се използват пощенските принтери Videojet?

Пощенските принтери Videojet са интегрирани в системи за сортиране в пощите за високоскоростно безконтактно нанасяне на надписване. Пощенските служби в различни държави по света използват редица формати на баркодове и други изображения, които се нанасят с помощта на видими и невидими мастила.
В началото на страницата

Какви видове баркодове могат да се нанасят?

Освен множеството специални пощенски кодове, като Intelligent Mail® Bar Code (IMB), Bar/No Bar и Royal Mail Bar Code, принтерът Videojet (37pc) може да нанася маркировка, съдържаща час и дата на отпечатване, буквено-цифрови символи и потребителски изображение за щампи.

Какви видове мастила за тях съществуват?

Для маркировки почты Videojet предлагает ассортимент чернил на основе воды и растворителей. Типы чернил включают красно-оранжевые флюоресцентные чернила, черные чернила и невидимые флюоресцентные. Компания Videojet способна разрабатывать чернила для конкретной области применения с учетом требований клиента по безопасности.
В началото на страницата

За маркиране в пощите Videojet предлага мастила на базата на вода и разредители. Видовете мастила включват червено-оранжеви флуоресцентни мастила, черни мастила и невидими флуоресциращи. Фирма Videojet може да разработи мастила за конкретна сфера на приложение с отчитане на изискванията на клиента за безопасн

В началото на страницата

С каква скорост печатят?

За повечето баркодове е възможна скорост на печат 4,0 м/сек. Фактическата скорост на печат зависи от разстоянието между баркодовете. Максималната скорост на печат на баркодове е 4230 баркода в секунда. Максималната скорост на печат на символи е 1388 символа в секунда.
В началото на страницата

Какви интерфейси са приложими?

Принтерите се доставят с паралелен интерфейс или с последователен (RS232). Интерфейсът RS232 работи със скорост 115,20 кбит/сек.
В началото на страницата

За да се свържете с нас

Продажби и обслужване на клиенти: +359 2 9624010 / +359 888 617878